Huvudvärken i Framkanten … … 34 – #blogg100

Ja, vad ska man tro. Den ene säger det ena och den andre säger det andra. Själv har jag betalat årsavgift den siste februari och räknar med att träningsåret tar slut redan till sommaren, såvida jag nu inte väljer att gå med i Fiskis & Svettis och betala en gång till för det som jag redan betalat. Fem av tolv. Tja, varför snåla? Ett skäl kan vara att jag redan har varit med i ett antal år; gympat, spunnit och gymmat på Parkmöllan och valde bort det när jag lände mig mätt på det.

Den som går till värket kan kanske gå till läggen. Den egentliga bofinken är här lagen som den tolkas av skatteverket. Kan jag kanske få tilbaka pengarna av Skatteverket?


MEDDELANDE FRÅN TRÄNINGSVÄRKET

Den 1 juli övergår Träningsvärket Kronprinsen till Friskis & Svettisdotterbolag Träning i Framkant AB. Den muntliga överenskommelsen mellan parterna var att affären skulle offentliggöras i samband med Friskis & Svettis personalmöte första veckan i april och att samtliga medlemmars träningskort skulle fortsätta gälla på Kronprinsanläggningen även efter den 1 juli. Av det skälet har vi inte kunnat gå ut med informationen tidigare. I samband med försäljningen av Kronprinsen startade vi den 1 april vårt nya lågpriskoncept.Vi har sedan augusti 2005 drivit Träningsvärket på Kronprinsen.
Vi är en liten aktör med begränsade ekonomiska resurser som verkar i en allt mer konkurrensutsatt friskvårdsbransch. Snart har Malmöborna bara stora gymkedjor att träna på. Kvar finns snart inga små aktörer som erbjuder nytänkande och originalitet. Vi har alltid arbetat hårt för att försöka erbjuda våra medlemmar ett bra gymalternativ till de stora aktörerna.
Nu går drevet efter Träningsvärket och dess delägare. Vi anklagas för att ha fört våra kunder bakom ljuset, att ha sålt träningskort som inte kommer att gälla den 1 juli.Det är med stor besvikelse vi läser de många negativa inläggen om oss på bland annat Friskis & Svettis Facebook- och Twittersidor. Inläggen skrivs bland annat av några av våra nuvarande kunder.
Men vi baserade vår kampanj på en muntlig överenskommelse med företrädare för Friskis & Svettis som nu uppger att en sådan överenskommelse aldrig har existerat. Ord står mot ord.Träningsvärket kan inte hävda sin rätt gentemot en stor aktör som Friskis & Svettis. Istället ger vi vår säljkampanj ett nytt innehåll vilket lanseras på vår hemsida under helgen.
Vi välkomnar Friskis & Svettis till Kronprinsen och lyckönskar dem till ännu en anläggning i Malmö!/Träningsvärkets delägare 

 

Grattis, till hösten får du ytterligare ett gym att träna på. 1 juli tar Träning i Framkant, Friskis&Svettis Malmös dotterbolag, över Träningsvärkets lokaler i Kronprinsen. Efter en del reparationsarbeten öppnar vi gymmet för träning 15 augusti.

 

OBSERVERA felaktig information. Träningsvärket skriver följande på sin hemsida:

”Friskis & Svettis har lovat att alla som har köpt träningskort på Träningsvärket innan övertagandet den 1/7 får behålla sin köpta träningstid och dessutom kan träna på samtliga Friskis & Svettis Malmö-träningsanläggningar.”

Det är en väldigt olycklig formulering eftersom någon sådan överenskommelse över huvud taget inte finns.

Dessutom har Träningsvärket sålt – och fortsätter göra så – årskort till reapriser.

 

SJÄLVKLART är vi måna om att du som tidigare tränat på Kronprinsen och trivts med det ska fortsätta göra så, vårt mål är förstås att göra Kronprinsen till ett ännu attraktivare och modernare gym, och vi tar tacksamt emot alla synpunkter som kan bidra till detta.

Vi kommer i god tid – troligtvis i slutat av maj, att meddela öppettider, prissättning och annat av intresse, till grund för våra beslut har vi alltid våra medlemmars bästa för ögonen, vilket vi hoppas och tror ska bidra till att du kommer att känna dig hemmastadd och trivas ännu bättre i Kronprinsens nya gym i framtiden.

Välkommen 15 augusti!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s